За нас

Хей, здравейте 🙂

Ние, екипът на Zapalki.Net ви приветстваме с добре дошли в нашия онлайн магазин. Zapalki.Net е мястото, от където може да си закупите ефектни запалки и аксесоари за вас или като подарък за любим човек. Нашият стремеж е постоянно да обновяваме асортимента, но най-вече да ви предложим най-добрите артикули от гледна точка на съотношението качество/цена. От една страна при нас ще намерите супер интересни модели, които не могат да се видят никъде другаде, а от друга – някои доста разпространени такива, но на напълно достъпна цена без конкуренция.

Нашият скромен екип е с над 20 години опит в сферата на търговията най-вече с аксесоари за пушачи и именно това е причината да сме сигурни, че всеки един посетител на нашия онлайн магазин ще остане доволен. Държим на коректните и дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти и следваме напълно прозрачна политика относно събирането на лични данни, бърза и сигурна доставка и промоционални предложения за нашите редовни клиенти.

Е, няма да отнемаме повече от ценното ви време. Пожелаваме ви приятно сърфиране в нашия сайт и винаги сме насреща за помощ 🙂

С уважение: Екипът на Zapalki.Net

Май Гифт Шоп ЕООД
ЕИК: 204774949
МОЛ: Атанас Кисимов
Тел: 0897 28 90 60

X